Hovawart Club Nederland


Dog Walk Trail Sport en Spel wandeling op de Hoornboegse heide bij het vliegveld Hilversum

Geplaatst op 04-10-2018  -  Categorie: Wandelingen

dog-walk-trailNadat we ons bij het vliegveld hadden verzameld, 8 hovawarts in totaal, werden we verrast met koffie, thee en koeken. Hierna gingen we op weg voor een wandeling van ongeveer 2 uur. Eerst nog even naar het toilet, een leuk houten gebouwtje, want wildplassen mogen de honden wel, maar wij niet. Nadat de honden elkaar afgetast en begroet hadden gingen we onder begeleiding van start echter er waren meerdere groepen onderweg. Na een uurtje lopen kwamen we bij Geerd bij de “bergen, hier kregen we opdrachten die baas en hond samen moesten uitvoeren. Met de hond langs een denkbeeldig ravijn lopen, over een smalle brug met water en door een hek klimmen. Geerd had stokken, krukjes, lijnen, enz. gebruikt en wij moesten zorgen, dat we niet in het ravijn of in het koude water zouden storten. Het was voor mens en dier leuk om te doen.

dog-walk-trail1 "moet dit" dog-walk-trail2

 

dog-walk-trail3Na dit alles was er op deze plek ook de picknick, een heerlijke lunch, zelfgemaakte groentesoep, broodjes, krentenbollen, ontbijtkoek, slaatjes, sapjes en appels. Met gevulde magen liepen we door het bos weer richting vliegveld.

Het was een heerlijke dag met prachtig weer, zeker voor herhaling vatbaar, met dank aan de perfecte organisatie en begeleiding van het Dog Walk Trail.

dog-walk-trail4 

"Evenementen commissie"

Bedankt voor deze prachtige wandeling.


© 2024 Hovawart Club Nederland