Hovawart Club Nederland


Bestuur en commissies

 

Het bestuur

Voorzitter: Jack Visser rettizroov.[antispam].@hovawartclub.nl
Penningmeester/
Secretaris:
Ellen van de Loo - Vleut retseemgninnep.[antispam].@hovawartclub.nl
taairaterces.[antispam].@hovawartclub.nl
Bestuurslid Fokkerij: Jacques Kirch dielebkof.[antispam].@hovawartclub.nl
Bestuurslid Gedrag: Caitlin van Zaanen gardeg.[antispam].@hovawartclub.nl
Bestuurslid Algemeen: Judith Heida adiehhtiduj.[antispam].@hovawartclub.nl

Hovawarts

 

Commissies

Fokcommissie: jirekkof.[antispam].@hovawartclub.nl

De fokcommissie ondersteunt de fokker bij het kiezen van een zo goed mogelijke fokcombinatie, binnen de reglementen van de HCN. Ook begeleidt en adviseert zij de fokker bij alle praktische zaken rond de dekking, de dracht en de geboorte van een nest.

Gedragscommissie: gardeg.[antispam].@hovawartclub.nl

De gedragscommissie heeft als doel om (toekomstige) eigenaren te informeren over het gedrag van de Hovawart, gedragsproblemen te voorkomen en begeleiding te bieden bij reeds ontstane gedragsproblemen. De commissie ondersteunt daarin door het aanbieden en organiseren van een nestcontrole als de puppy’s 4 weken oud zijn, een puppytest bij 7 weken en het organiseren van de Jonge Hondendagen en de FokGeschiktheidsTest.

Herplaatsingen: gnistaalpreh.[antispam].@hovawartclub.nl

Begeleiding van het herplaatsingstraject wanneer een Hovawart om welke reden dan ook niet meer bij de eigenaar kan blijven.

Evenementencommissie: tnemeneve.[antispam].@hovawartclub.nl

Regelmatig worden door deze commissie activiteiten georganiseerd. Om onze leden te informeren, denk aan lezingen en workshops op het gebied van gezondheid en welzijn. Om de leden kennis te laten maken met de verschillende sporten die je met de Hovawart kunt beoefenen: o.a. speuren, detectie, waterwerk en agility. En om elkaar te ontmoeten tijdens een wandeling.

De jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch HCN/HVN wordt gezamenlijk met de Hovawart Vrienden Nederland georganiseerd door vrijwilligers van beide rasverenigingen: de KCM commissie.

Redactie Hovawartaal: eitcader.[antispam].@hovawartclub.nl

De redactie draagt zorg voor het verzamelen en samenstellen van informatie over o.a. de fokkerij, de gezondheid, de gedragstesten en activiteiten voor het clubblad De Hovawartaal. Dit blad verschijnt twee keer per jaar in digitale vorm. Tegen een jaarlijks vastgestelde vergoeding kunnen leden dit blad ook als gedrukte versie per post ontvangen.

Opmaak Hovawartaal en nieuwsbrieven: kaampo.[antispam].@hovawartaal.nl

Website:  retsambew.[antispam].@hovawartclub.nl

Ledenadministatie: imdanedel.[antispam].@hovawartclub.nl

Laatst bijgewerkt op 11 april 2024


© 2024 Hovawart Club Nederland