Hovawart Club Nederland


Opgave formulier nieuw lid

logo-hcn

 

Inschrijving

 

Contact privé

 

Bezoekadres

 

Lidmaatschap

Twee maal per jaar verschijnt ons magazine Hovawartaal. Je ontvangt het per e-mail. Je kunt het magazine ook per post ontvangen. De kosten hiervan bedragen € 7,50 per jaar.

Machtiging
Door je aan te melden machtig je de Hovawart Club Nederland om het contributiegeld, het eenmalig entreegeld en - indien je dit hebt aangevinkt - het geld voor Hovawartaal per post automatisch te incasseren. Je ontvangt standaard de HCN Nieuwsbrief en de Hovawartaal per e-mail.

 

De hond:

Ben je al in het bezit van een Hovawart? Dan graag onderstaande gegevens invullen. Na het aanmaken van je "Mijn HCN" account (door de club) kun je de hond volledig registreren. De hier ingevulde gegevens van de hond worden daarvoor niet gebruikt.

 

Ten slotte:

Ik verklaar hierbij lid/gezindslid te willen worden van de Hovawart Club Nederland en mij te houden aan de regels zoals die gesteld worden door het bestuur en de fokcommissie van de vereniging. Bij het niet nakomen heeft het bestuur het recht het lidmaatschap op te zeggen. De Hovawart Club Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid uit hoofde van bemiddeling of anderszins. Tevens verklaar ik kennis te hebben genomen van de privacyverklaring en daarmee akkoord te gaan.


Beveiligingscode Beveiligingscode

Laatst bijgewerkt op 14 december 2021


© 2024 Hovawart Club Nederland