HCN Kampioenschapsclubmatch 2021

Zondag 19 september, wat hebben we er allemaal naar uitgekeken! Door de Corona-pandemie gedwongen, was het al ruim anderhalf jaar niet mogelijk activiteiten vanuit onze Hovawart Verenigingen te organiseren. Extra verheugd waren we dus dat deze Kampioenschaps Club Match doorgang kon vinden. Het is al weer voor de zevende keer dat de KCM gezamenlijk door de HCN en HVN wordt georganiseerd.

Door de inzet van vrijwilligers en keurmeesters, de enthousiaste deelnemers van 44 prachtige Hovawarts, een prima locatie met gastvrije medewerkers en het mooie weer is het een zeer geslaagde dag geworden.

Sponsor dit jaar was Renske Natuurlijke Diervoeding B.V. De kraam van Handelsonderneming De Graaff was weer aanwezig en Odette Meijer van Kynoplus verzorgde een demonstratie hondenmassage. Blij waren we ook met het aantal inschrijvingen voor het oogonderzoek, deze werd gedaan door de Dhr. F.C. Stades. Door met z’n allen zo serieus om te gaan met onze honden krijgen we een goed beeld van de stand van het Hovawart ras.


Mevr. Eveline Homann, keurmeester Teven.


Mevr. Carla Dusseldorp, keurmeester Reuen.


Caya von der Megalithsichel van M. Postma werd
uitgeroepen als beste teef.
Fabio van de Papenheuvel van A. van Bokhoven werd
uitgeroepen als beste reu.


De beide keurmeesters verkozen uiteindelijk Fabio van de Papenheuvel tot de beste Hovawart van de Show. 
Graag willen wij Mevr A. van Bokhoven feliciteren met het behaalde succes.Een clubmatch is altijd weer een mooie gelegenheid om te showen en te ontmoeten. De organisatie ervan is mogelijk door de hulp van enthousiaste vrijwilligers, zoals de opbouw- en afbreekploeg,  ringmeesters, schrijvers, speaker,
het secretariaat, de fotograven en de EHBO-ers. Veel dank allemaal!  

Voor verdere uitslagen over de Clubmatch 2021: 
Reuen: klik hier
Teven: klik hier
De Clubmatch 2021 werd mogelijk gemaakt door de Hoofdsponsor:
Renske Renske Natuurlijke Diervoeding bv.