HCN Kampioenschapsclubmatch 2017

Op zaterdag 9 september werd in Apeldoorn op de locatie van het AKC weer de jaarlijkse clubmatch gehouden. In gezamenlijkheid georganiseerd met de HVN.
Dit jaar waren we met een totaal van 70 honden uit binnen-en buitenland die deelnamen aan de show en aan het Allrounders parcours, dit was voorheen het veteranenparcours. Dit parcours was in het teken van "train the brain" en werd begeleid door Astrid Breed. De aanwezigheid van Dr.Stades voor de oog-onderzoeken en de diverse stands maakte van dit alles weer een geslaagde show.
Mevr. Elena Svkarilova, keurmeester van de teven.
Beckie von den Zwergpiraten van J.Jehee werd
uitgeroepen als beste teef.
Dhr. Stefan Damer, keurmeester van de reuen.
Oscar fan Dotinga State van R.Koopman werd
uitgeroepen als beste reu.De beide keurmeesters verkozen Beckie von den Zwergpiraten uiteindelijk tot de beste Hovawart van de Show. 
Graag willen wij J.Jehee feliciteren met het behaalde succes.


Wij willen namens De HCN/HVN alle exposanten bedanken voor hun deelname, zonder hun waren de prijzen, de aankleding van het veld en de verrassingen niet gelukt. Ook mogen we de KCM commissie niet vergeten voor hun inzet om dit alles te organiseren, op de dag zelf gesteund door vrijwilligers, dank hiervoor.
Wij hopen dat u en vele anderen de reis volgend jaar naar KC-Pampus te Almere zullen maken voor de KCM-2018 die gehouden wordt op Zondag 9 september.


Voor verdere info/uitslagen over de Clubmatch 2017: Klik Hier

De Clubmatch 2017 werd mogelijk gemaakt door de sponsoren:
Happy Dog:
Proteq-Dier&Zorg
NML Health

 
Met vriendelijke groeten,
Clubmatch Commissie 2017